Help mee

 

Het IDO bestaat al 30 jaar dankzij de enthousiaste inzet van heel veel vrijwilligers, organisaties en mensen die ons werk financieel steunen. Wil je ook je steentje bijdragen? Van harte welkom! Je steunt ons door een gift te geven en vriend te worden of vrijwilliger te worden. En misschien wil je als bedrijf meedoen?

Met jouw steun kunnen we mensen die in een kwetsbare positie zitten praktische en financiële hulp bieden! Je kunt eenmalig geven, maandelijks of per kwartaal. Je wordt dan vriend van het IDO en je ontvangt als je wilt de nieuwsbrieven.

Wil je een periodieke of grote gift geven? Of denk je over een legaat of het IDO opnemen in je testament? Dat kan ook. Daarover praten we graag met je door. Stuurt u een bericht naar info@ido-lelystad.nl bestemd voor ‘de directeur van stichting IDO’. U kunt ook telefonisch contact opnemen via telnr 0320 280400

Al vanaf een dagdeel per week kun je je inzetten als vrijwilliger in een van onze twee inloophuizen, onze winkels, de inloopspreekuren of de schuldhulpverlening. Hier vind je actuele vacatures, en lees hier de ervaring van vier vrijwilligers.