Vacature

Vooraankondiging werving Directeur IDO

Lelystad
April 2023

Het IDO is een stichting en uniek samenwerkingsverband van 8 samenwerkende diaconieën van kerken in Lelystad die er willen zijn voor mensen die geen helper hebben. Het IDO is aanwezig in de  vorm van drie inloophuizen verspreid over Lelystad, een voedselbank en  biedt schuldhulpverlening. Er is een aantal medewerkers in dienst van het IDO en daarnaast is er een groot aantal vrijwilligers om uitvoering te geven aan alle activiteiten.

Vanwege het vertrek van de vorige directeur hebben we nu een interim directeur in de persoon van Dik van den Dool tot het einde van dit jaar.

Functie

De directeur is eindverantwoordelijk.  Je werkt nauw samen met en geeft  leiding aan de manager inloophuizen/schuldhulpverlening. Je onderhoudt het contact met de Voedselbank Lelystad, fondsen en andere ketenpartners.

Wie wij zoeken

Als directeur ben je inhoudelijk gedreven om van betekenis te zijn voor onze mensen en hoe je een bijdrage kan leveren aan de door-ontwikkeling van IDO als organisatie.  Je bent een mensgericht leider die zowel intern als extern weet te verbinden en te overtuigen.  Je weet wat het betekent om vanuit de presentiebenadering te werken en vanuit het principe van wederkerigheid.

Je hebt  minimaal een HBO+ werk- en denkniveau en (bij voorkeur) minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding. Kerkelijke betrokkenheid is een grote meerwaarde, zodat je thuis bent in de sfeer en de diaconale zorg vanuit onze achterban.

Ons aanbod voor de beste kandidaat

Informatie volgt

Reactie & informatie

De vacature  zal  direct na de zomervakantie worden uitgezet.

Meer informatie volgt  Medio Augustus .

Als deze vooraankondiging  je interesse heeft gewekt  voor de functie van directeur dan horen we dat graag. Neem dan contact op met de voorzitter van het bestuur,  Ester van Vugt M:06- 1511 8455 of Penningmeester  Albert Kok 0320-233 076

Delen en meedenken wordt gewaardeerd!