Skip to main content

Vacature

‘Er gaat een wereld open waarvan ik niet wist dat hij bestond.’

Voor de ICT-infrastructuur van het IDO zijn we op zoek naar een:

Systeembeheerder

(flexibele inzet op vrijwillige basis)

Stichting IDO is er voor mensen in Lelystad die in een kwetsbare positie terecht zijn gekomen. We helpen in inloopspreekuren, via budgetbeheer en andere vormen van ondersteuning. Een deel van het werk wordt door vrijwilligers ook vanuit huis gedaan. Ons ICT-systeem is daarvoor van groot belang. Dat het up-to-date  en betrouwbaar is en de veiligheid gewaarborgd blijft.

Wat ga je doen?

Als systeembeheerder werk je in nauwe samenwerking en ondersteund door onze ICT-beheerder die onze server in the cloud beheert en ook verantwoordelijk is voor updates en beveiliging. Je bent hun directe aanspreekpunt en gesprekspartner voor vragen en nieuwe oplossingen.

Voor het IDO maak je nieuwe accounts aan en helpt bij de installatie van noodzakelijke applicaties om vanuit huis te werken. Je beheert de autorisaties van accounts en de toegang tot onze gegevens.

Je beheert de hardware van het IDO: de printers (in lease) en het netwerk van ruim 50 Thin Cliënts. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de medewerkers van het IDO bij vragen over computerproblemen en kijk je mee naar oplossingen. Als nodig overleg je hier ook over met onze ICT-beheerder.

Wie ben jij?

  • Je hebt kennis en ervaring van ICT in een middelgrote organisatie
  • Je voelt je verantwoordelijk voor het hoge veiligheids- en privacy niveau dat we willen nastreven
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereikbaar en je kunt goed schakelen tussen verschillende kennisniveaus

Wat bieden wij je?

  • Betekenisvol, uitdagend en afwisselend werk in een gezellig en hecht team van collega-vrijwilligers die voor elkaar klaar staan.
  • Een vrijwilligersovereenkomst. Je bent WA-verzekerd.
  • Eén keer per jaar een gezellig vrijwilligersuitje. Wij werken niet met vrijwilligersvergoeding.

Meer informatie?

Spreekt dit je aan? Of wil je een keer een gesprek voor meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met René Swieringa; rswieringa@ido-lelystad.nl

Vergroot je wereld, word vrijwilliger bij het IDO!